REACTIVACIÓ D’ALGUNES VIES BONES

AvB-logoDesprés d’unes setmanes d’inactivitat deguda -tal i com vam informar- a la remodelació del blog, avui reactivem Algunes vies bones.
Des d’ara ens podreu trobar a la nova URL http://www.algunesviesbones.com on, a partir de demà mateix, reprendrem les entrades al blog.
Com a principals novetats -a banda del lífting general- destaquem la pàgina de benvinguda (Inici). Allà hi trobareu informació sobre una segona novetat: “I love classics”, una secció on us convidem a participar activament al blog. Finalment, també impulsem l’apartat AVB (Algunes vies bones) on us proposem no sols aquelles vies que “cal fer”, també la raó per la qual són essencials.
Agraïm, en aquesta represa d’activitats, la col•laboració d’Eco’n’tainer i d’altres que, com Living Siurana, ens han ajudat a fer aquests canvis. També hem de dir que, per qüestions tècniques i logístiques, encara no tenim a punt la versió en espanyol. Esperem poder-la recuperar en poques setmanes.
Després d’aquesta metamorfosi, desitgem que els continguts d’Algunes vies bones us siguin d’interès i que la nova interfície us sembli més gràfica i versàtil. Així mateix us animem a subscriure-us a la pàgina (rebreu via mail notificacions de les novetats) i a participar-hi activament. Tant vosaltres com els vostres clàssics hi sou benvinguts.

Anuncis

Un pensament sobre “REACTIVACIÓ D’ALGUNES VIES BONES

  1. Molt interesant felicitats per aquest nou treball

    2015-06-01 13:50 GMT+02:00 algunesviesbones :

    > pepfarre posted: “Després d’unes setmanes d’inactivitat deguda -tal i > com vam informar- a la remodelació del blog, avui reactivem Algunes vies > bones. Des d’ara ens podreu trobar a la nova URL > http://www.algunesviesbones.com on, a partir de demà mateix, reprendrem > les entr”

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s