REACTIVACIÓ D’ALGUNES VIES BONES

AvB-logoDesprés d’unes setmanes d’inactivitat deguda -tal i com vam informar- a la remodelació del blog, avui reactivem Algunes vies bones.
Des d’ara ens podreu trobar a la nova URL http://www.algunesviesbones.com on, a partir de demà mateix, reprendrem les entrades al blog.
Com a principals novetats -a banda del lífting general- destaquem la pàgina de benvinguda (Inici). Allà hi trobareu informació sobre una segona novetat: “I love classics”, una secció on us convidem a participar activament al blog. Finalment, també impulsem l’apartat AVB (Algunes vies bones) on us proposem no sols aquelles vies que “cal fer”, també la raó per la qual són essencials.
Agraïm, en aquesta represa d’activitats, la col•laboració d’Eco’n’tainer i d’altres que, com Living Siurana, ens han ajudat a fer aquests canvis. També hem de dir que, per qüestions tècniques i logístiques, encara no tenim a punt la versió en espanyol. Esperem poder-la recuperar en poques setmanes.
Després d’aquesta metamorfosi, desitgem que els continguts d’Algunes vies bones us siguin d’interès i que la nova interfície us sembli més gràfica i versàtil. Així mateix us animem a subscriure-us a la pàgina (rebreu via mail notificacions de les novetats) i a participar-hi activament. Tant vosaltres com els vostres clàssics hi sou benvinguts.

Un pensament sobre “REACTIVACIÓ D’ALGUNES VIES BONES

  1. Molt interesant felicitats per aquest nou treball

    2015-06-01 13:50 GMT+02:00 algunesviesbones :

    > pepfarre posted: “Després d’unes setmanes d’inactivitat deguda -tal i > com vam informar- a la remodelació del blog, avui reactivem Algunes vies > bones. Des d’ara ens podreu trobar a la nova URL > http://www.algunesviesbones.com on, a partir de demà mateix, reprendrem > les entr”

    M'agrada

Deixa un comentari